Bel ons: 072-5404025

den Nijs B.V. / Lorentzstraat 3C / 1821 BR Alkmaar

Gevelisolatie

De meest effectieve manier van uw huis isoleren is gevelisolatie. Bij gevelisolatie worden de isolatieplaten op de gevel aangebracht, waarna deze met sierpleister of steenstrips wordt afgewerkt. De gevelisolatie vermindert tocht aanzienlijk, voorkomt regendoorslag en geeft uw woning een nieuw uiterlijk. Ook overlapt het scheurvorming en wordt het naadloos aangebracht.

Een ander belangrijk voordeel van gevelisolatie: U bespaart er geld mee!

Door de isolatie is er veel minder warmteverlies in de woning. Hierdoor staat de verwarming minder vaak aan en dat bespaart u veel (stook)kosten en is tevens milieu vriendelijker.

Stukadoorsbedrijf den Nijs b.v. is KOMO afbouw gecertificeerd ©. Dit certificaat richt zich op de kwaliteit van de producten, processen en bedrijfsvoering in de afbouwsector van woningen en gebouwen.

Een voorbeeld van de gevelisolatie opbouw ziet u in de onderstaande afbeelding. Wilt u meer informatie, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon: 072-5404025 of per e-mail info@dennijs.nl. We zijn u graag van dienst.


Hier onder ziet u ook een voorbeeld hoe de isolatie er uit ziet wanneer u uw gevel laat afwerken met steenstrips. (Dit is de voorste steenlaag)

Deze steenstrips zijn amper te onderscheiden van echt metselwerk. Deze geven een warm en duurzame afwerking die de uitstraling van uw woning ten goede komt.


Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

NOAKOMODuurzaam Bouwloket

Den Nijs b.v. is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven: NOA welke afbouwgarantie waarborgt. Ook zijn we aangesloten bij de erkenningsregeling Afbouwkeur alsmede Komo Procescertificaat buitengevelisolatie.