Bel ons: 072-5404025

den Nijs B.V. / Lorentzstraat 3C / 1821 BR Alkmaar

Stucadoors Heerhugowaard

Heerhugowaard is een mooi dorp en wij zijn dan ook zeer verheugd om hier als erkend stucadoorsbedrijf onze bijdrage te mogen leveren. De stucadoors van Gebr. den Nijs staan maar wat graag in de steigers.

De inwoners van Heerhugowaard, van Broekhorn tot aan Veenhuizen weten ons werk zeer te waarderen. Met name de veelzijdigheid, zoals de vele kleuropties en de verschillende afwerkingen die ons stucadoors machtig zijn vinden hun weg naar woningen en panden. Wij zijn in staat om vele stijlen van stucwerk te gebruiken. Denk maar eens aan een klassieke afwerking met lijsten, gecombineerd met een kleur die past bij uw inrichting. Daarnaast zijn wij bekend met verschillende ‘gladde’ stijlen, waardoor er een marmeren effect gecreëerd kan worden. Geen woning hoeft dezelfde stijl te krijgen bij ons.

Al meerdere malen hebben onze stucadoors Heerhugowaard laten stralen door het werk dat geleverd is. Het kan dan ook best zijn dat u al eerder van Gebr. den Nijs stucadoors gehoord heeft. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u via ons contactformulier uw naam en gegevens sturen, en dan nemen wij snel contact met u op.

Wij hopen u binnenkort te mogen bezoeken om het stucwerk voor ons te laten spreken.

Mocht u zelf contact op willen nemen, dan kan dat natuurlijk ook. Onze gegevens:

Stucadoorsbedrijf Gebr. den Nijs
Lorentzstraat 3C
1821 BR Alkmaar
Tel: 072-5404025
info@gebrdennijs.nl

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

NOAKOMODuurzaam Bouwloket

Den Nijs b.v. is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven: NOA welke afbouwgarantie waarborgt. Ook zijn we aangesloten bij de erkenningsregeling Afbouwkeur alsmede Komo Procescertificaat buitengevelisolatie.