Bel ons: 072-5404025

den Nijs B.V. / Lorentzstraat 3C / 1821 BR Alkmaar

De stucadoor van Alkmaar – Gebr. Den Nijs

Ook in het mooie Alkmaar zijn wij al vele jaren actief als professioneel stucadoorsbedrijf. Van de Overdie tot aan Oudorp en de Mare, de stucadoors van Gebr den Nijs hebben vele jaren ervaring in het betere stucwerk in woningen en panden. Ook bij u gaan wij graag aan de slag! 

Dank de vele jaren van ervaring die onze stucadoor inmiddels heeft opgedaan, zijn er vele opties mogelijk als het gaat om de stijl van het stucwerk. Ook de kleur en de afwerking kent vele mogelijkheden en is dan ook helemaal af te stellen op uw wensen. Bekijk onze showroom voor een kennismaking. 

Naast de mooie aspecten van stucwerk dient het uiteraard ook een praktisch doel voor de kamer of woning waarin het verwerkt wordt. Laat u informeren door onze stucadoors. Wij geven u een advies op maat, speciaal voor uw inrichting en uiteraard wordt hierin rekening gehouden met uw wensen om tot een perfect eindresultaat te komen.

Ook in Alkmaar mogen wij ons werk graag voor ons laten spreken. Wellicht heeft u al eens van ons gehoord door een tevreden buurtbewoner. Laat uw gegevens achter via het contactformulier zodat wij u zo spoedig mogelijk kunnen contacten. 

Mocht u zelf contact op willen nemen, dan kan dat natuurlijk ook. Onze gegevens: 

Stucadoorsbedrijf den Nijs 
Lorentzstraat 3C
1821 BR Alkmaar
Tel: 072-5404025
info@gebrdennijs.nl

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

NOAKOMODuurzaam Bouwloket

Den Nijs b.v. is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven: NOA welke afbouwgarantie waarborgt. Ook zijn we aangesloten bij de erkenningsregeling Afbouwkeur alsmede Komo Procescertificaat buitengevelisolatie.