Bel ons: 072-5404025

den Nijs B.V. / Lorentzstraat 3C / 1821 BR Alkmaar

Stucadoors Akersloot

Woont u in het gezellige Akersloot en zoekt u een vakbekwaam stucadoorsbedrijf? De stucadoors van Gebr. den Nijs hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van een mooi stucwerk en zijn u graag van dienst. Ook voor รบ zijn wij de juiste keuze.

Doordat onze stucadoors al vele jaren het vak mogen uitoefenen, zijn wij in staat om de stijl en de kleur van de afwerking op muren en plafonds af te stellen op uw wensen. In onze showroom kunt u een glimp van de mogelijkheden en kleuren bekijken. Of u nou een glad effect wilt of juist een korrelig effect mooi vindt, bij ons kan het allemaal.

Onze stucadoors weten maar al te goed dat het stucwerk een belangrijk deel vormt van de kamer of de gehele woning. Daarom helpen wij u ook graag door een persoonlijk advies te geven. Zo combineren wij onze kennis met uw wensen voor een perfect resultaat waar u vele jaren van kunt genieten.

In Akersloot hebben onze stucadoors al voor meerdere bewoners het stucwerk mogen verrichten en met grote tevredenheid bij onze klanten. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn. Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Mocht u zelf contact op willen nemen, dan kan dat natuurlijk ook. Onze gegevens:

Stucadoorsbedrijf Gebr. den Nijs
Lorentzstraat 3C
1821 BR Alkmaar
Tel: 072-5404025
info@gebrdennijs.nl

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

NOAKOMODuurzaam Bouwloket

Den Nijs b.v. is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven: NOA welke afbouwgarantie waarborgt. Ook zijn we aangesloten bij de erkenningsregeling Afbouwkeur alsmede Komo Procescertificaat buitengevelisolatie.