Bel ons: 072-5404025

den Nijs B.V. / Lorentzstraat 3C / 1821 BR Alkmaar

Stucadoors Bergen

Bent u woonachtig in de gemeente Bergen en op zoek naar een erkend stucadoorsbedrijf? Dan kunnen de stucadoors van Gebr den Nijs u een helpende hand bieden in het nodige stucwerk dat gedaan moet worden.

Bergen staat al sinds het begin van de vorige eeuw bekend om zijn affiniteit met de kunst. Juist daarom weten de bewoners van Bergen het werk van stucadoors Gebr den Nijs goed te waarderen.

Het stucwerk dat onze stucadoors leveren kan in vele gewenste stijlen worden afgewerkt. Zo kan er een keuze gemaakt worden voor verschillende soorten gladde effecten, met bijvoorbeeld een marmeren of betonnen uitstraling. Maar het is ook mogelijk dat de stucadoors juist een korrelig oppervlak aanbrengen. En mits het gebruikte materiaal het toelaat, kan er voor elke gewenst kleur gekozen worden. Hierdoor kunt u van het stucwerk een persoonlijk ‘kunstwerk’ laten maken, zodat de uitstraling geheel bij de rest van de woning past.

Al meerdere malen hebben onze stucadoors Bergen laten stralen door het werk dat geleverd is. Het kan dan ook best zijn dat u al eerder van Gebr den Nijs stucadoors gehoord heeft. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u via ons contactformulier uw naam en gegevens sturen, en dan nemen wij snel contact met u op.

Wij hopen u binnenkort te mogen bezoeken om het stucwerk voor ons te laten spreken.

Mocht u zelf contact op willen nemen, dan kan dat natuurlijk ook. Onze gegevens:

Stucadoorsbedrijf Gebr. den Nijs
Lorentzstraat 3C
1821 BR Alkmaar
Tel: 072-5404025
info@gebrdennijs.nl

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

NOAKOMODuurzaam Bouwloket

Den Nijs b.v. is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven: NOA welke afbouwgarantie waarborgt. Ook zijn we aangesloten bij de erkenningsregeling Afbouwkeur alsmede Komo Procescertificaat buitengevelisolatie.